Choose your language:

Vrijwilligerswerk bij INDAH

Vrijwilligersprojecten van 2 weken, in groepsverband, voor 16 tot 19 jarigen. Als jij in de leeftijdsgroep van 16 tot 19 jaar zit en jij wilt graag ervaren hoe het is om vrijwilligerswerk te doen, dan zijn onze 2 Week Specials ideal.
 
Je gaat in een groep deelnemen aan 1 bepaald project en je bent altijd onder begeleiding van 1 van onze collega's ter plaatse.

Dier projecten
cases nr2
Sociale projecten
Zet je in om weeskinderen wereldwijd te helpen of werk mee aan buurtprojecten om de daklozen, kinderen of bejaarden te ondersteuenen. Er is veel keuze aan nuttige projecten, waarbij jij een extra paar handen en aandacht kan bieden aan hen...

Meer informatie >
 
Sport
Wie heeft er geen intresse in sport? Deel deze interesse met kinderen over de hele wereld. Draag je passie voor sport over aan kinderen op drie continenten. iedereen is welkom, dus van elk niveau en vanaf 16 jaar.

Meer informatie >
 
Gezondheidszorg
Onze medische projecten bieden de mogelijkheid om van dichtbij de alledaagse werkelijkheid van een ziekenhuis of een kliniek in een ontwikkelingsland te observeren, of zelfs mee te werken aan de behandelingen.

Meer informatie >